OPEN OURENSE S.L.

  • OPEN OURENSE S.L.

  • CL CL CARDENAL QUEVEDO 23, S/N, 32054 (32 )

  • NIF: B32293599

  • Teléfono: 988371050

  • Correo electrónico: gerencia@multimediaschool.es

Código e nome da especialidade Modalidade
ADGD043PO - Contabilidad, administración y gestión TELEFORMACIÓN
ADGD067PO - Dirección de equipos y coaching TELEFORMACIÓN
ADGD162PO - Inglés empresarial TELEFORMACIÓN
ADGD240PO - Salario y contratación TELEFORMACIÓN
ADGD249PO - Sistema de gestión medioambiental: iso 14001 TELEFORMACIÓN
ADGD268PO - Tratamiento y gestión de quejas y reclamaciones TELEFORMACIÓN
ADGD372PO - DIRIXIR EQUIPOS DE TRABALLO EN CONTORNAS VIRTUAIS TELEFORMACIÓN
ADGG001PO - Access. nivel avanzado TELEFORMACIÓN
ADGG0208 - Actividades administrativas na relación co cliente TELEFORMACIÓN
ADGG020PO - Excel avanzado TELEFORMACIÓN
ADGG053PO - Ofimática TELEFORMACIÓN
ADGG055PO - Ofimática en la nube: google drive TELEFORMACIÓN
ADGG075PO - Social media marketing en comercio TELEFORMACIÓN
ADGG077PO - Técnicas administrativas TELEFORMACIÓN
ADGG084PO - Word. nivel avanzado TELEFORMACIÓN
ADGN093PO - Prevención blaqueo de capitales TELEFORMACIÓN
ADGX01 - Inglés: xestión comercial TELEFORMACIÓN
COML031PO - XESTIÓN DE FLOTAS E RUTAS: OPTIMIZACIÓN TELEFORMACIÓN
COML032PO - XESTIÓN DO TRANSPORTE NA EMPRESA TELEFORMACIÓN
COMM031PO - Marketing on line: diseño y promoción de sitios web TELEFORMACIÓN
COMM09 - ESTRATEXIA DE COMUNICACIÓN DE MARKETIN EN TEMPOS DE CORONAVIRUS. TELEFORMACIÓN
COMM092PO - Redes sociales y marketing 2.0 TELEFORMACIÓN
COMM12 - TÉCNICAS DE FIDELIZACIÓN DO VIAXEIRO: MARKETING E TRANSFORMACIÓN DIXITAL TELEFORMACIÓN
COMM127PO - ORGANIZACIÓN DE EVENTOS E PROTOCOLO TELEFORMACIÓN
COMT017PO - Fundamentos para la creación de tiendas virtuales y desarrollo de la actividad comercial online TELEFORMACIÓN
COMT0411 - Xestión comercial de vendas TELEFORMACIÓN
COMT051PO - Habilidades comerciales TELEFORMACIÓN
COMT057PO - Inglés para el sector de comercio TELEFORMACIÓN
COMT066PO - Comercio en internet. optimización de recursos TELEFORMACIÓN
COMT11 - XESTIÓN DE INCIDENCIAS DO VIAXEIRO. FIDELIZACIÓN DO CLIENTE TELEFORMACIÓN
COMT127PO - ATENCIÓN AO CLIENTE CON DISCAPACIDADE EN TRANSPORTE DE VIAXEIROS TELEFORMACIÓN
COMT13 - RETOS PARA As EMPRESAS: NOVA INTERACCIÓN CO CLIENTE E DIXITALIZACIÓN DA XESTIÓN TELEFORMACIÓN
FCOE004PO - Chino a1 (marco comun europeo) TELEFORMACIÓN
FCOI09 - INICIACIÓN Á APLICACIÓN DAS NOVAS TECNOLOXÍAS NAS EMPRESAS TELEFORMACIÓN
FCOM01 - MANIPULADOR DE ALIMENTOS TELEFORMACIÓN
FCOV02 - Comunicación en lingua castelá N3 TELEFORMACIÓN
FCOV05 - Comunicación en linguas estranxeiras (inglés) N2 TELEFORMACIÓN
FCOV06 - Comunicación en linguas estranxeiras (inglés) N3 TELEFORMACIÓN
FCOV07 - Comunicación en linguas estranxeiras (francés) N2 TELEFORMACIÓN
FCOV08 - Comunicación en linguas estranxeiras (francés) N3 TELEFORMACIÓN
FCOV12 - Competencia matemática N3 TELEFORMACIÓN
FCOV22 - Comunicación en lingua castelá N2 TELEFORMACIÓN
FCOV23 - Competencia matemática N2 TELEFORMACIÓN
FCOV26 - N2 con idiomas: comunicación en lingua castelá, competencia matemática e comunicación en lingua estranxeira (inglés) TELEFORMACIÓN
FCOV27 - N2 sen idiomas: comunicación en lingua castelá e competencia matemática TELEFORMACIÓN
FCOV28 - N3 con idiomas: comunicación en lingua castelá, competencia matemática e comunicación en lingua estranxeira (inglés) TELEFORMACIÓN
FCOV29 - N3 sen idiomas: comunicación en lingua castelá e competencia matemática TELEFORMACIÓN
HOTA003PO - Optimización de la gestión de hoteles TELEFORMACIÓN
HOTA01 - TRANSMISIÓN DE CONFIANZA E SEGURIDADE SANITARIA: A RECEPCIÓN E ATENCIÓN AO CLIENTE TELEFORMACIÓN
HOTA02 - INNOVACIÓN NAS TÉCNICAS E PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA EN ALOXAMENTOS DERIVADAS DO COVID - 19 TELEFORMACIÓN
HOTA13 - PLANS DE CONTINXENCIA EN ALOXAMENTOS E HOSTALERÍA EN TORNO Ao COVID - 19 TELEFORMACIÓN
HOTA14 - CONFIANZA E SEGURIDADE NOS ESTABLECEMENTOS DE RESTAURACIÓN: A RECEPCIÓN E ATENCIÓN Ao CLIENTE TELEFORMACIÓN
HOTJ04 - PREVENCIÓN DA ADICCION AO XOGO TELEFORMACIÓN
HOTJ05 - XOGO RESPONSABLE TELEFORMACIÓN
HOTR006PO - Aplicación de fundamentos básicos en cocina TELEFORMACIÓN
HOTR021PO - Cocina sana TELEFORMACIÓN
HOTR025PO - Creacion de cartas y menus TELEFORMACIÓN
HOTR029PO - El servicio de comidas en centros sanitarios y sociosanitarios TELEFORMACIÓN
HOTR032PO - Elaboracion de platos combinados TELEFORMACIÓN
HOTR040PO - Gestión de la restauración TELEFORMACIÓN
HOTR041PO - Gestión del bar-cafeteria TELEFORMACIÓN
HOTR043PO - Ingles. restauración TELEFORMACIÓN
HOTR048PO - Innovación en la cocina TELEFORMACIÓN
HOTR050PO - Logística en bar: aprovisionamiento y almacenaje de alimentos y bebidas TELEFORMACIÓN
HOTR051PO - Logística en la cocina: aprovisionamiento de materias primas TELEFORMACIÓN
HOTR054PO - PASTELERÍA: SOBREMESAS PARA RESTAURACIÓN TELEFORMACIÓN
HOTR055PO - Planificación de menús y dietas especiales. TELEFORMACIÓN
HOTR056PO - PREELABORACIÓN E CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS TELEFORMACIÓN
HOTR061PO - Habilidades y competencias en la dirección de cocina TELEFORMACIÓN
HOTR063PO - SERVIZO DE CATERING TELEFORMACIÓN
HOTR064PO - Servicio en restaurante y bares TELEFORMACIÓN
HOTR076PO - COCIÑA BÁSICA TELEFORMACIÓN
HOTR078PO - Cociña creativa e de autor TELEFORMACIÓN
HOTR081PO - Cociña italiana TELEFORMACIÓN
HOTR35 - NOVAS TÉCNICAS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN EN RESTAURACIÓN TELEFORMACIÓN
HOTR39 - OPORTUNIDADES Y DEBILIDADES DE LA HOSTELERÍA ANTE EL COVID-19 TELEFORMACIÓN
HOTR44 - PROCEDEMENTOS DE SALA EN RESTAURACIÓN - PROTECCIÓN GLOBAL FRONTE AO COVID.19 TELEFORMACIÓN
HOTT001PO - Amadeus TELEFORMACIÓN
HOTT002PO - Animación turística TELEFORMACIÓN
HOTT006PO - Promoción y venta de servicios turísticos TELEFORMACIÓN
HOTT008PO - Reservas aéreas TELEFORMACIÓN
HOTT03 - PROTOCOLO DE PROTECCIÓN E SEGURIDADE NA ORGANIZACIÓN DE EVENTOS TELEFORMACIÓN
HOTT04 - PECHE DE OPERACIÓNS DE VENDA NO SECTOR DE AXENCIAS DE VIAXES TELEFORMACIÓN
HOTU001PO - Ecoturismo TELEFORMACIÓN
IFCI17 - Técnico en software ofimático TELEFORMACIÓN
IFCM015PO - Competencias digitales básicas TELEFORMACIÓN
IFCT083PO - Programación de dispositivos móviles TELEFORMACIÓN
IFCT102 - CIBERSEGURIDADE NO TELETRABALLO TELEFORMACIÓN
IFCT104 - CIBERSEGURIDADE PARA MICROEMPRESAS TELEFORMACIÓN
IFCT38 - Community manager, herramientas, analítica e informes TELEFORMACIÓN
IFCT39 - POSICIONAMENTO WEB E MÁRKETING DIXITAL EN BUSCADORES TELEFORMACIÓN
IFCT45 - Competencias dixitais básicas TELEFORMACIÓN
IFCT46 - Competencias dixitais avanzadas TELEFORMACIÓN
SEAD03 - PREVENCIÓN POR COVID- 19 NA MANIPULACIÓN MANUAL DE CARGAS TELEFORMACIÓN
SSCE01 - Inglés A1 TELEFORMACIÓN
SSCE0110 - Habilitación para a docencia en graos A, B e C do sistema de formación profesional TELEFORMACIÓN
SSCE02 - Inglés A2 TELEFORMACIÓN
SSCE028PO - Creación y dinamización de comunidades virtuales en entornos educativos TELEFORMACIÓN
SSCE03 - Inglés B1 TELEFORMACIÓN
SSCE04 - Inglés B2 TELEFORMACIÓN
SSCE05 - Inglés c1 TELEFORMACIÓN
SSCE071PO - EXPERTO EN E-LEARNING TELEFORMACIÓN
SSCE075PO - Formación de formadores en e-learning TELEFORMACIÓN
SSCE12 - Francés a1 TELEFORMACIÓN
SSCE13 - Francés a2 TELEFORMACIÓN
SSCE155PO - COMPAÑANTE DE TRANSPORTE ESCOLAR TELEFORMACIÓN
SSCG050PO - La igualdad entre hombres y mujeres en la negociación colectiva: planes de igualdad TELEFORMACIÓN
SSCI01 - LIMPEZA E DESINFECCIÓN PARA O TRANSPORTE PÚBLICO POR ESTRADA TELEFORMACIÓN
TMVI018PO - Prevención de accidentes en la conducción TELEFORMACIÓN
TMVI033PO - Tacógrafo digital TELEFORMACIÓN
TMVI037PO - Transporte de viajeros con características especiales TELEFORMACIÓN
TMVI039PO - Uso y manejo del gps TELEFORMACIÓN
TMVI05 - ADECUACIÓN DOS PROCESOS DE TRABALLO EN TRANSPORTE TRALA CRISE SANITARIA COVID19 TELEFORMACIÓN
TMVI06 - MOVILIDAD INTELIXENTE PARA UN FUTURO POST- COVID19 TELEFORMACIÓN
TMVI065PO - PROTOCOLO DE ACTUACIÓN PARA CONDUTORES ANTE UN ACCIDENTE DE TRÁFICO TELEFORMACIÓN
TMVI066PO - TECNOLOXÍAS ASOCIADAS AO TRANSPORTE DE VIAXEIROS TELEFORMACIÓN
TMVI069PO - PROCEDEMENTOS XERAIS SOBRE SEGURIDADE VIARIA TELEFORMACIÓN
TMVI08 - RECEPCIÓN E PAUTAS DE COMPORTAMENTO CO CLIENTE TELEFORMACIÓN