ESCUELA DE HOSTELERÍA Y TURISMO OURENSE

  • ESCUELA DE HOSTELERÍA Y TURISMO OURENSE

  • CL MARCELO MACÍAS, Nº 132, 32054 (32 )

  • NIF: B32157976

  • Teléfono: 988065631

  • Correo electrónico: direccion@escuelahosteleriaourense.es

Código e nome da especialidade Modalidade
ADGD0308 - Actividades de xestión administrativa PRESENCIAL
ADGG020PO - Excel avanzado PRESENCIAL
ADGG0408 - Operacións auxiliares de servizos administrativos e xerais PRESENCIAL
ADGG0508 - Operacións de gravación e tratamento de datos e documentos PRESENCIAL
ADGG053PO - Ofimática PRESENCIAL
ADGG075PO - Social media marketing en comercio PRESENCIAL
ADGG084PO - Word. nivel avanzado PRESENCIAL
COMM088PO - Marketing-mix básico en internet y gestión online de clientes PRESENCIAL
COMT066PO - Comercio en internet. optimización de recursos PRESENCIAL
CTRC0002 - Comunicación en lingua galega N2 PRESENCIAL
CTRC0003 - Comunicación en lingua galega N3 PRESENCIAL
FCOE009PO - Ingles profesional para turismo PRESENCIAL
FCOE02 - ATENCIÓN Ao CLIENTE EN INGLÉS NO SERVIZO DE RESTAURACIÓN PRESENCIAL
FCOM01 - MANIPULADOR DE ALIMENTOS PRESENCIAL
FCOV02 - Comunicación en lingua castelá N3 PRESENCIAL
FCOV05 - Comunicación en linguas estranxeiras (inglés) N2 PRESENCIAL
FCOV06 - Comunicación en linguas estranxeiras (inglés) N3 PRESENCIAL
FCOV12 - Competencia matemática N3 PRESENCIAL
FCOV22 - Comunicación en lingua castelá N2 PRESENCIAL
FCOV23 - Competencia matemática N2 PRESENCIAL
FCOV33 - Competencias clave nivel 3 para certificados de profesionalidade con idioma galego: Comunicación en lingua castelá, comunicación en lingua galega e competencia matemática PRESENCIAL
HOTA005PO - Recepción y atención al cliente PRESENCIAL
HOTG0108 - Creación e xestión de viaxes combinadas e eventos PRESENCIAL
HOTG0208 - Venda de produtos e servizos turísticos PRESENCIAL
HOTI0108 - Promoción turística local e información ao visitante PRESENCIAL
HOTR003PO - Elaboraciones básicas de cocina PRESENCIAL
HOTR005PO - SERVIZOS BÁSICOS DE SALA EN RESTAURACIÓN PRESENCIAL
HOTR006PO - Aplicación de fundamentos básicos en cocina PRESENCIAL
HOTR01 - ATENCIÓN AO CLIENTE NA HOSTELERÍA PRESENCIAL
HOTR0108 - Operacións básicas de cociña PRESENCIAL
HOTR0109 - Operacións básicas de pastelería PRESENCIAL
HOTR0110 - Dirección e produción en cociña PRESENCIAL
HOTR012PO - Tecnicas culinarias para pescados, crustaceos y moluscos PRESENCIAL
HOTR015PO - Cocina internacional PRESENCIAL
HOTR016PO - Cocina italiana PRESENCIAL
HOTR017PO - COCIÑA MEDITERRÁNEA PRESENCIAL
HOTR0208 - Operacións básicas de restaurante e bar PRESENCIAL
HOTR0209 - Sumillería PRESENCIAL
HOTR020PO - Cocina para celiacos PRESENCIAL
HOTR0210 - Dirección e produción en pastelaría PRESENCIAL
HOTR021PO - Cocina sana PRESENCIAL
HOTR022PO - Cocina vegetariana PRESENCIAL
HOTR023PO - COCTELERÍA PRESENCIAL
HOTR024PO - Corte y cata de jamón. PRESENCIAL
HOTR026PO - Decoracion y exposicion de platos PRESENCIAL
HOTR027PO - Degustación de bebidas PRESENCIAL
HOTR03 - Elaboracións sinxelas de cociña, pratos combinados, tapas, petiscos e canapés PRESENCIAL
HOTR0309 - Dirección en restauración PRESENCIAL
HOTR030PO - Elaboracion de bebidas de vodka PRESENCIAL
HOTR031PO - Elaboracion de gin-tonics PRESENCIAL
HOTR032PO - Elaboracion de platos combinados PRESENCIAL
HOTR033PO - Elaboracións básicas para pastelería-repostería PRESENCIAL
HOTR04 - GUARNICIÓNS E PRESENTACIÓNS CULINARIAS PRESENCIAL
HOTR0408 - Cociña PRESENCIAL
HOTR0409 - Xestión de procesos de servizo en restauración PRESENCIAL
HOTR043PO - Ingles. restauración PRESENCIAL
HOTR048PO - Innovación en la cocina PRESENCIAL
HOTR0508 - Servizos de bar e cafetaría PRESENCIAL
HOTR0509 - Repostería PRESENCIAL
HOTR053PO - Ofertas gastronomicas: diseño y comercializacion PRESENCIAL
HOTR054PO - PASTELERÍA: SOBREMESAS PARA RESTAURACIÓN PRESENCIAL
HOTR055PO - Planificación de menús y dietas especiales. PRESENCIAL
HOTR057PO - PREPARACIÓN DE APERITIVOS PRESENCIAL
HOTR0608 - Servizos de restaurante PRESENCIAL
HOTR064PO - Servicio en restaurante y bares PRESENCIAL
HOTR065PO - Servicio especializado en vinos PRESENCIAL
HOTR076PO - COCIÑA BÁSICA PRESENCIAL
HOTR078PO - Cociña creativa e de autor PRESENCIAL
HOTR079PO - Técnicas culinarias para peixes, crustáceos e moluscos PRESENCIAL
HOTR081PO - Cociña italiana PRESENCIAL
HOTR083PO - Cociña vexetariana PRESENCIAL
HOTR12 - PREPARACIÓNS CULINARIAS A BASE DE ARROCES PRESENCIAL
HOTR13 - PREPARACIÓNS CULINARIAS A BASE DE HORTALIZAS PRESENCIAL
HOTR45 - COCIÑA TRADICIONAL ESPAÑOLA PRESENCIAL
HOTT002PO - Animación turística PRESENCIAL
HOTT004PO - Gestion de sistemas de distribucion global (gds) PRESENCIAL
HOTT007PO - Protocolo en eventos turisticos PRESENCIAL
HOTT01 - ACCIÓNS BÁSICAS FRONTE Á COVID-19 NO TURISMO E HOSTELERÍA PRESENCIAL
HOTU001PO - Ecoturismo PRESENCIAL
IFCM015PO - Competencias digitales básicas PRESENCIAL
IFCT45 - Competencias dixitais básicas PRESENCIAL
IFCT46 - Competencias dixitais avanzadas PRESENCIAL
INAD01 - SEGURIDADE E HIXIENE NA INDUSTRIA ALIMENTARIA PRESENCIAL
INAD019PO - Gestión de sistemas de seguridad alimentaria PRESENCIAL
INAE001PO - Cata de quesos PRESENCIAL
INAF001PO - ELABORACIÓN DE BOLERÍA E PASTELERÍA ARTESANAL PRESENCIAL
INAF004PO - Tratamiento y elaboración de chocolate PRESENCIAL
INAF018PO - ELABORACIÓN DE PANS PARA A ALIMENTACIÓN ESPECIAL PRESENCIAL
INAF019PO - Elaboración de panes tradicionales con nuevas tecnologías PRESENCIAL
INAI004PO - Elaboración de piezas cárnicas PRESENCIAL
INAJ003PO - PREPARACIÓN E VENDA DE PEIXES PRESENCIAL
SANP003PO - Alergias e intolerancias alimentarias PRESENCIAL
SANP010PO - Diseño de menus infantiles PRESENCIAL
SANP034PO - Salud, nutrición y dietética PRESENCIAL
SANP038PO - Gestión de alérgenos en el sector de la restauración PRESENCIAL
SSCB0209 - Dinamización de actividades de tempo libre educativo infantil e xuvenil PRESENCIAL
SSCB0211 - Dirección e coordinación de actividades de tempo libre educativo infantil e xuvenil PRESENCIAL
SSCE01 - Inglés A1 PRESENCIAL
SSCE0110 - Habilitación para a docencia en graos A, B e C do sistema de formación profesional PRESENCIAL
SSCE02 - Inglés A2 PRESENCIAL
SSCE03 - Inglés B1 PRESENCIAL
SSCE04 - Inglés B2 PRESENCIAL
SSCG0111 - Xestión de chamadas de teleasistencia PRESENCIAL